سفارش تبلیغ
صبا ویژن
کوروش کبیر
[ و روایت شده است که حضرتش روزى میان یاران خود نشسته بود . زنى زیبا بر آنان بگذشت و حاضران دیده بدو دوختند . پس فرمود : ] همانا دیدگان این نرینگان به شهوت نگران است و این نگریستن موجب هیجان . پس هر یک از شما به زنى نگرد که او را خوش آید با زن خویشش نزدیکى باید ، که او نیز زنى چون زن وى نماید . [ مردى از خوارج گفت خدا این کافر را بکشد چه نیک فقه داند . مردم براى کشتن او برخاستند ، امام فرمود : ] آرام باشید ، دشنام را دشنامى باید و یا بخشودن گناه شاید . [نهج البلاغه]
  • کمردرد1 (پنج شنبه 87/10/26:: 8:45 عصر)
  • رضا زایر محمدی
  • اگر شما هم کمر درد دارید بدانید که تنها نیستید.75 تا 85 درصد افراد در طول زندگی خود دچار کمر درد می شوند . اگرچه کمر درد ممکن است بسیار دردناک بوده و فرد را از کار و زندگی عقب بیندازد اما حدود 90 درصد از موارد با درمان دارویی و بدون نیاز به جراحی بهبود پیدا می کند. ولی از طرف دیگر در بیش از 50 درصد افراد درد در طول سال عود می‌کند.در ادامه مطلب راهای درمان آن و علل بروز آن را مورد برسی قرار می دهیم

     
    ستون فقرات کمری:
    ستون فقرات کمری از پنج مهره که در قسمت پایینی ستون مهره ها بین دنده ها و لگن قرار دارند تشکیل شده است. این مهره ها به وسیله مواد سخت و محکمی به نام دیسک به هم متصل می‌شوند. این دیسکها نقش ضربه گیر ستون فقرات را بازی می‌کنند . ستون فقرات کمری مهمترین منشأ دردهای ناحیه کمر می باشد.

     
    علل شایع کمر درد:
    1- دیسک کمر : که در واقع اصطلاح درست علمی آن فتق دیسک کمر می باشد چرا که همانطور که در بالا اشاره شد دیسک سالم نقش مهمی در سلامت مهره ها دارد. اما وقتی که دیواره آن به هر دلیلی پاره شود و قسمت ژله ای مرکز آن بیرون بزند ( فتق دیسک )بعلت فشاری که به ریشه های عصبی اطراف وارد می کند باعث درد می شود.
    2- تنگی یا استنوز ستون مهره های کمری
    3- آرتروز
    4- عللی غیر از مشکلات ستون مهره ها مانند اسپاسم عضلات کمر و...

     تشخیص علت کمر درد :
    تشخیص علت کمر درد با استفاده از تاریخچه بیماری ، علایم بالینی ، معاینات فیزیکی و نتایج مطالعات تشخیصی و توسط پزشک شما داده می شود. پزشک شما را ممکن است تحت درمان تسکینی قرار دهد و در صورتی که درد بهبود پیدا نکرد اقدامات دیگری را انجام دهد. بعضی از این اقدامات عبارتند از :
    - سی تی اسکن
    - الکترو میو گرافی (نوار عضله )
    - ام آر آی
    MRI
    - عکس برداری ساده
     
    درمانهای غیر جراحی:
     این درمانها عبارتند از : فیزیوتراپی ، ورزش های ویژه ، کاهش وزن ، داروهای مسکن غیر کورتونی مثل دیکلوفناک وناپروکسن و کاهش فعالیتهای فیزیکی.
     هدف همه این درمانها کاهش التهاب کمر و کاهش تحریک ریشه های عصبی است. پزشکان استفاده از درمان های غیر جراحی را به مدت 4 تا 6 هفته قبل از تصمیم به جراحی توصیه می کنند.

     اگر کمر درد شما به دنبال یک ضربه مثل تصادف ، آسیب ورزشی یا سقوط اتفاق افتاده است باید سریع به پزشک خود مراجعه کنید.
     درصورتیکه علایم عصبی مانند بی حسی اندامها ، عدم تحرک اندامها و یا اختلال عملکرد مثانه یا روده وجود داشته باشد باید سریعأ به یک بیمارستان مجهز که جراح مغز و اعصاب دارد ارجاع شوید ولی اگر این علایم وجود نداشت درمان با مسکن ها و ضد التهاب ها و استراحت در منزل به مدت دو تا سه روز به شما کمک خواهد کرد.اگر درد بهبود پیدا نکرد و یا بدتر شد باید دوباره به پزشک مراجعه کنید تا اقدامات تشخیصی لازم را انجام دهد.



  • کلمات کلیدی :
  • نظرات شما ()

  • لیست کل یادداشت های این وبلاگ
  • * نام و نام خانوادگی :
    * آدرس ایمیل:
    موضوع پیام:
    *پیام:

    فرم تماس از پارس تولز

    Persian Websites Directory